LanTrek 2023 tulee taas entistä ehompana, eli kaikki pelaavat taas ja yhdessä! Luvassa on jälleen suuri määrä ohjelmaa kaikille, tulitpa paikalle sitten ilman pelikonetta tai pelikoneen kanssa. Pelaamisen ohella viihdettä löytyy mm. LanTrekin Junnucornerista, Expo-alueelta, Lautapelialueelta, Retroluolasta ja mahdollisuudesta nähdä suosikkistriimaajiasi livenä LanTrek Streamers -nurkkauksessa! Katso tarkempi kuvaus ohjelmasta ja sisällöstä Ohjelma -sivulta.

LanTrekin turnauskattaus on jälleen kattava ja turnausinfot päivittyvät Turnaukset -sivulle. Jos teillä on aktiivinen yhteisö, ja haluisitte järjestää oman turnauksen LanTrekeilla, niin olethan yhteydessä [email protected] ja tehdään turnauksestanne totta yhdessä.

Lippuvaihtoehtoina on Konepaikka, ED-konepaikka, VIP ED-konepaikka ja K20-konepaikka. Myös päiväliput ja kävijäliput ovat tarjolla ilman pelikoneita saapuville. Tietoa lippuvaihtoehdoista ja hinnat osoitteessa: https://2023.lantrek.org/liput/

Lippukauppana toimii nykyään Liveto. Tämä mahdollistaa mm. ePassin ym. maksupalveluiden käyttömahdollisuuden. Hanki liput osoitteessa: https://events.liveto.io/events/lantrek-2023

Lisätietoja ja tarkempia ohjeita tapahtumaan osallistumisesta löydät Kävijäoppaasta ja jos olet vanhemman roolissa, niin voi olla hyvä lukaista läpi Tietoa vanhemmille -sivu.

Pysy kärryillä menosta ja meiningistä ja ota LanTrekin somet haltuun: