Tietoa vanhemmille

Mistä on kyse?

Metallikansalle löytyy Tuska-festivaali, pop- ja rock henkisille Provinssirock, tietokoneista ja konsoleista kiinnostuneille on Pirkanmaalla LanTrek-verkkopelitapahtuma. LanTrekin osallistujat, eli “lanittajat” kerääntyvät pelailemaan lähiverkkoon, surffailemaan ja kilpailemaan erilaisissa kilpailuissa – eli compoissa. Tärkeintä kaikille on kuitenkin päästä pitämään hauskaa yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Erona kotona tekemiseen on ilo, jonka pääsee jakamaan satojen muiden nettituttujen ja kavereiden kanssa. Tapahtumamme on 100% päihteetön ja näin myös täysin ikärajaton, mutta suosittelemme tapahtumaa yli 12 vuotiaille ja alle 12-vuotiaita tulemaan vanhemman seurassa.

Turvallisuus

Olemme panostaneet paljon yleiseen turvallisuuteen niin rahallisesti kuin ajallisestikin. Tapahtuman sähköverkon suunnittelun tekee sähköalan ammattilaiset ja turvallisuudesta vastaa joukko kokeneita järjestyksenvalvojia. Olemme varautuneet myös epätodennäköiseen ja pyrimme ennakoimaan erilaisia riskitekijöitä sähköturvallisuudesta käytännön ongelmiin.

Ikäraja

Tapahtumamme on ikärajaton, mutta suosittelemme tapahtumaa yli 12 vuotiaille ja alle 12-vuotiaita tulemaan tapahtumaan vanhempien seurassa. Vanhemmat ovat tervetulleita saattamaan lapsensa tapahtumapaikalle.

Paikanpäällä ensiapukoulutuksen saaneita henkilöitä

Pahimman sattuessa paikanpäältä löytyy useita ensiapukoulutuksen saaneita henkilöitä niin järjestyksenvalvojista kuin tapahtuman omastakin organisaatiosta.

Tavaroiden turvallisuus?

LAN-tapahtumissa tapahtuu harvemmin varkaustapauksia, mutta on suositeltavaa katsoa tavaroidensa perään sekä mahdollisesti merkitä ne jotenkin tunnistamisen helpottamiseksi. Voit tarvittaessa viedä tavaraa turvalliseen säilytykseen infopisteen narikkaan (huom. narikkamaksu).

Miten tavoitan lapseni tapahtumassa?

Jos lapsellanne on matkapuhelin, on sen käyttäminen todennäköisesti paras tapa saada häneen yhteys tarvittaessa. Pimeästä salista on vaikea löytää tiettyä henkilöä, mutta lippujen mukana tullut tilausvahvistus sisältää tiedon istumapaikoista, joka helpottaa järjestäjien työtä kyseisen henkilön löytämiseksi tapahtumasta. Meillä on myös äänentoistojärjestelmä, jonka avulla voimme kuuluttaa lastasi.

Miten tuo korona vaikuttaa toimintaan?

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaismääräyksiä. Alueella on käytössä tehostettu käsien desinfiointi.

Lisäkysymyksiä?

Pyrimme kattamaan tärkeimmät kysymykset tällä sivustolla. Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys johon et löydä vastausta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Yleisissä kysymyksissä meidät saat helposti kiinni sähköpostilla osoitteesta [email protected] ja yhdistyksen tavoitat osoitteesta [email protected]

LanTrek Ry toivottaa kaikki tervetulleiksi tapahtumaan.